Retour & herroepingsrecht

Wilt u een product retourneren? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen na verzenden van formulier zo snel mogelijk contact met u op. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@thermaltubs.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Handige tips
We proberen je retour zo snel mogelijk te verwerken. Hier nog wat handige tips. 
– Zorg ervoor dat je de artikelen goed inpakt zodat ze niet beschadigen tijdens transport. 
– Om afval te besparen kan je de doos gebruiken waarin wij het product naar je hebben verstuurd. 
– Zorg dat het adreslabel goed leesbaar is. 

Versturen
Breng het pakket naar een postkantoor naar keuze. Hier ontvang je een verzendbewijs. Bewaar deze goed totdat de retour volledig is afgehandeld. Dit is je bewijs dat het pakket daadwerkelijk is verstuurd en kan bij verlies tijdens transport naar worden gevraagd. 

Het adres waar u de retour heen kunt sturen is:

Copernicuslaan 136, 2561VL, Den Haag

Afhandeling
Zodra de retourzending bij ons is verwerkt krijg je hierover automatisch bericht. Dit proberen wij natuurlijk zo snel mogelijk te doen. Heb je na 14 dagen nog niets van ons vernomen? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Product ruilen?

Het is niet mogelijk om een product te ruilen na levering.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Het kan zijn dat dit niet meer mogelijk is omdat de bestelling al is verstuurd. 

retourformulier

Mocht u nog een product willen retourneren dan kunt u deze hier invullen
Mocht u nog een product willen retourneren dan kunt u deze hier invullen
Wij zijn uiteraard erg benieuwd naar de reden van retour zodat wij dit in de toekomst kunnen proberen te voorkomen. Graag de exacte reden hieronder invullen.