Over ons.

Wij zijn Max Schurer en Wijnand Wieling, de trotse oprichters van Thermal Tubs!

In 2018 namen wij ons eerste ijsbad en dit was direct de start van onze fascinatie voor koude therapie. Al gauw kwamen we achter de positieve effecten die het op ons leven had.

Dit was voor ons de aanleiding tot het oprichten van Thermal Tubs. Inmiddels bestaat Thermal Tubs uit een gepassioneerd team, die er dagelijks alles aan doet om jou te helpen met het behalen van je doelen!

 

Onze missie.

Bij Thermal Tubs geloven we sterk in de kracht van kou. Niet omdat we lage temperaturen comfortabel vinden, maar juist omdat ze kunnen helpen uit de comfortzone te stappen. Met onze producten en onze kennis willen wij ervoor zorgen dat al onze klanten de beste ervaring hebben tijdens het nemen van ijsbaden. Dit doen we door niet alleen producten van topkwaliteit te leveren, maar ook net even dat stapje extra te zetten.

Ons doel.

Ons doel is om onze positieve ervaringen te delen met zoveel mogelijk mensen. Daarom hebben we verschillende Tubs ontwikkeld, compleet met essentiële accessoires. Daarnaast hebben we een uitgebreid kenniscentrum waar je alle ins en outs over koude therapie kan vinden. Zo bieden wij al onze klanten de perfecte start tijdens hun koud water avontuur!

Ons motto.

Boost. Recharge. Relax

Instagram.